HTML

hungarianmaninnewyork

Aki idetéved tudni fogja:D

Friss topikok

  • dohbaby: Drága húgomnak még júniusban ennél is kalandosabb volt, dehát ez már csak ilyen ugye. amúgy a hung... (2011.08.23. 14:13) kalandos utunk tortenete:D (es a Papaek meg le sem szalltak)
  • justblaze: Kávés tequila? LEteszteljük majd :D (2010.09.15. 17:06) kilencedik nap
  • el....tuk: Szia Olivér! Vasárnap összefutottam Mamáddal, aki büszkén mesélte, merre jársz, és ajánlotta, hogy... (2010.09.14. 09:48) tizedik nap

Linkblog

hatvanhatodik nap

2010.11.13. 21:41 riddickhun

Elozo esti mokabol olyan del korul sikerult felkelnem (annyira jo, hogy veeegre tudok sokaig aludni:D), aztan rovid ebredesi fazist kovetoen elmentem lecsekkolni a New York maratont!

Eletemben nem gondoltam volna, hogy ennyire elvezni fogom azt, hogy 40000 ember futkos korbe-korbe egy varosban:D tenyleg itt kb ez egy nepunnepely (elvileg tobb, mint 2 millio ember volt kint az utcakon!), mindenki kint buzdit, szurkol, ordit, hatalmas hangulat volt:D raadasul olyan ruhakban futottak paran (Statue of Liberty-s szerko, valaki pedig egy gumihazzal a fejen futtotta le az egeszet:D neha nem ertem az embereket, mintha a maraton egy konnyed kis seta lenne, meg meg is nehezitik a sajat dolgukat:D), hogy azt hittem meghalok:D raadasul, az egesz megkoronazasakent, egy olyan barbinagymama osztotta elottunk az eszt (elkepesztoen irritalo, affektalo hang, rozsaszin keretes szemuveg, premkabat, botox tomegek), hogy teljesen keszen voltunk:D

Ket ora acsorgas utan azt monduk ennyi eleg volt (azert a jobol is megart a sok:P), betertunk egy kozeli kavezoba, ahol jopar elegge kesz allapotban levo ,maratont eppen lefuto ember is ult. Egyik pont egyedul volt, es raadasul csak mellette volt hely, szoba elegyedtunk vele, hihetetlen erdekes dolgokat meselt a maraton mentalis kihivasairol :)

Delutan vasarnapi szokasomhoz hiven nfl (hihetetlen egy ideny ez, klisenek hangzik, hogy a tokutolso csapatnak is van eselye a ligaelso ellen, de iden tenyleg ez a helyzet:D), aztan este mar korabban aludni tertem, mivel masnap vart ram egy szep kis bostoni kirandulas!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianmaninnewyork.blog.hu/api/trackback/id/tr822447021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása