HTML

hungarianmaninnewyork

Aki idetéved tudni fogja:D

Friss topikok

  • dohbaby: Drága húgomnak még júniusban ennél is kalandosabb volt, dehát ez már csak ilyen ugye. amúgy a hung... (2011.08.23. 14:13) kalandos utunk tortenete:D (es a Papaek meg le sem szalltak)
  • justblaze: Kávés tequila? LEteszteljük majd :D (2010.09.15. 17:06) kilencedik nap
  • el....tuk: Szia Olivér! Vasárnap összefutottam Mamáddal, aki büszkén mesélte, merre jársz, és ajánlotta, hogy... (2010.09.14. 09:48) tizedik nap

Linkblog

hatvannyolcadik nap

2010.11.13. 22:58 riddickhun

Hat keddi napom az eddigiekhez kepest kicsit kevesbe esemenydusan telt el, de azert ma sem unatkoztam:D

Suliban New York biztonsagarol esett rengeteg szo (nemreg kaptak el egy embert, aki mar felvitt egy bombat a gepre es Chicago folott robbantani akart, de hala egnek utolso pillanatban elkaptak...) eleg nagy felelem van itt, foleg repulogep fronton, mivel ez nem az elso terrorista volt, akit lekapcsoltak az elmult par honapban (London-Parizs-Berlin-New York tengelyben akartak egyszerre elkovetni terrortamadasokat par honapja, szerencsere oket is idoben megallitottak), pluszban a Muszlim kozpont epitesevel kapcsolatban (amit a Ground Zerotol 1-2 blokkra akarnak kivitelezni) hatalmas vitak vannak meg mindig.

Delutanom joreszet (kb 4-5 orat) a Common Application nevu okossaggal toltottem, ami egy osszevont jelentkezesi lap az USA legtobb egyetemere (csak a Berkeleyre, meg a UCLA-re kell kulon beadnom:) ), amiben termeszetesen a szulok diplomazasi datumatol kezdve mindent kernek, el lehet vele utni az idot rendesen:P raadasul csak a Stanford ker kb 10 esszet (igaz ebbol 2 minden egyetemnek szol, 5 meg ilyen miket szeretsz csinalni szintu kerdesek, de akkor sem 2 perc oket megirni), aztan utana vegre elkezdhettem jatszani az uj Call of Dutyval:D

Osszessegeben annyit tudok csak mondani (annak ellenere, hogy idoszuke miatt az elmult 5 napban nagyjabol 1 orat tudtam vele jatszani), hogy teljesen megerte a varakozast:D A felelmetesen filmszeru elmenybe egyedul a tarsak ertelmi fogyatekos szintjen levo AI-je tud csak kicsit beleronditani:) Este meg NBA-t neztem egy kicsit (jo erzes, hogy kb szinte van valami jo meccs:D), aztan ejfel korul szunyokalas:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianmaninnewyork.blog.hu/api/trackback/id/tr102447135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása