HTML

hungarianmaninnewyork

Aki idetéved tudni fogja:D

Friss topikok

  • dohbaby: Drága húgomnak még júniusban ennél is kalandosabb volt, dehát ez már csak ilyen ugye. amúgy a hung... (2011.08.23. 14:13) kalandos utunk tortenete:D (es a Papaek meg le sem szalltak)
  • justblaze: Kávés tequila? LEteszteljük majd :D (2010.09.15. 17:06) kilencedik nap
  • el....tuk: Szia Olivér! Vasárnap összefutottam Mamáddal, aki büszkén mesélte, merre jársz, és ajánlotta, hogy... (2010.09.14. 09:48) tizedik nap

Linkblog

kilencedik nap

2010.09.12. 22:44 riddickhun

Mint gondolom tudjatok a tegnapi nap egy eleg fontos nap volt az amerikaiak eleteben, 911...

Delelott megemlekezes volt, rengeteg politikus tartott beszedet, ezutan felolvastak a halottak neveit, sulibol joparan mentek el erre, hat nelkulem, valahogy nem ereztem magam odavalonak... Napkozben tanulas, kis bevasarlas (olyan lazacos reggelit szereztem egy random boltban...aah:D itt varazslonak kell lenned, hogy rosszat egyel), viszont este, a megemlekezesek vegeztevel mar meg kellett nezni a Ground Zerot.

A hely korul hatalmas munkalatok folynak (elvileg 2014-re akarjak felepiteni a Freedom Towert, tegyuk hozza ennel amerikaibb neve nehezen lehetne:) az itteni szabadsag meg... vicces:D MO kb 100csillioszor szabadabb hely, mint az USA, valamelyik nap ezt is hosszabban kifejtem), tele van minden traktorokkal, darukkal, de persze a mai nap latvanyossaga az egyik kozeli parkolo tetejere felhelyezett tobbszaz fenyszoro volt, amik jeleztek az ikertornyok helyet.... Megrazo latvany volt. Foleg, hogy a feny persze mindenfele bogarat odavonzott, amik vilagitottak a fenyben, ugy nezett ki az egesz, mintha a halottak lelkei lennenek... meg mindig beleborzongok ha ragondolok.

Utana kicsit vidamabb vizekre eveztunk, irany a hires New York-i ejszakai elet:D az itteni szabalyok szerint 21 alatt nem lehet alkoholt fogyasztani, de van jopar hely, ahova 18 folott mar be lehet menni, onnantol meg egyszeru a dolog:D wow hat ezek a helyek... lenyugozoek. A falak minden egyes negyzetcentimeteret tv-k vagy kivetitok foglaljak el, 10-ig altalaban NFL-t kozvetitenek, sportbarkent mukodnek, utana at a zenere es videoklippeket tolnak vegig:D eleg lazan nez ki, amikor kb az egesz fal mozog es vilagit:D na meg erdekes dolgok azert itt is tortentek:D egyik lepcson talalkozott ket fekacsapat, 5-5 ember, egyenkent 6 tonna... es elkezdtek koszonni egymasnak. Mondanom sem kell teljes utlezaras kb. 10 percig, es ki merne beszolni 10 darab 3 meteres tuzkopo sarkanynak:D bent talalkoztunk Daniel Craiggel (na jo nem csak ugy nezett ki:D), megtetszett neki a nemet csaj, ezert az egesz tarsasagunkat meghivta egy kaves tequilara:D kiraly volt:D

Fel 4re haza is ertem, de talan a kave hatasara, meg nem voltam faradt, kipakoltam a cuccaim legnagyobb reszet:D

Holnap folytatodik tortenetem az elso ketszamjegyu nappal :)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianmaninnewyork.blog.hu/api/trackback/id/tr782291701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justblaze 2010.09.15. 17:06:54

Kávés tequila? LEteszteljük majd :D
süti beállítások módosítása