HTML

hungarianmaninnewyork

Aki idetéved tudni fogja:D

Friss topikok

  • dohbaby: Drága húgomnak még júniusban ennél is kalandosabb volt, dehát ez már csak ilyen ugye. amúgy a hung... (2011.08.23. 14:13) kalandos utunk tortenete:D (es a Papaek meg le sem szalltak)
  • justblaze: Kávés tequila? LEteszteljük majd :D (2010.09.15. 17:06) kilencedik nap
  • el....tuk: Szia Olivér! Vasárnap összefutottam Mamáddal, aki büszkén mesélte, merre jársz, és ajánlotta, hogy... (2010.09.14. 09:48) tizedik nap

Linkblog

hatvanotodik nap

2010.11.12. 05:11 riddickhun

Reggel 6-kor keles (mondanom sem kell voltak allapotok:D), elcsoszogok a furdoszobaig, ahol rogton jokora hidegzuhany ert. A szoszoros ertelmeben, mivel aznap reggelre a melegviz kicsit megadta magat:D de legalabb az ebredessel megint nem voltak gondjaim:P tulbiztositasomnak koszonhetoen (meg annak, hogy Blikk cikkeinek szavahihetosegeben jobban megbizom, mint az itteni metroban:D) ujra vagy 40 perccel elobb megerkeztem az SAT kozponthoz, de hat mire lett kitalalva az iPod, ha nem az ilyen helyzetekre? :) Raadasul a suli is jo szokasahoz hiven majd masfel orat kesett a tesztek kiosztasaval, szoval megerkezem utan bo 2 oraval vegre raterhettem a lenyegre:D

Ami alatt a bennem rejlo osszes kizarokepessegre szukseg volt, hogy ne ussem tarkon a mellettem ulo felettebb szimpatikus fiatalembert egy jokora peklapattal, mivel konkretan VEGIGSZIPOGTA az SAT 4 orajat. Elejetol a vegeig. Alapbol mondjuk az amerikaiak nem annyira kedvelik kifujni az orrukat, de ez.... Nem konnyitette meg pont a dolgomat:P ezen kivul viszont ugy ereztem jol sikerult az egesz, eredmeny nov. 23-an....:)

Hazafele betertem kedvenc pizzas helyemre, jokorat kajaltam, majd haza, ahol delutanom nagy reszet szervezessel, es vegetalassal toltottem:) (sajtallapot enyhen befigyelt, azert megiscsak 4 oran keresztul kellett vegig koncentralni) Este pedig unneples!

Termeszetesen megint bejartuk az osszes letezo helyet, de veeeegre teljes sikerrel jartunk:D (Milan megvan a hely ahova kb vegig jarni fogunk:P) mar szinte feladtuk volna a keresest, amikor a svacji csavo szolt, hogy talaltak egy koreai bart/ettermet, ahol semmi ellenorzes nincsen.... Tyuhu szep kis este lett a vege:D Egyik francia csavo elegge adakozo kedveben volt, valamilyen indittatasbol vett 2-3 uveg szaket az egesz asztalnak, ugy hogy eloszor latta a legtobbunket, mas kerdes, hogy nem utasitottuk vissza:D elkepesztoen jol szorakoztunk, tenyleg hatalmas moka volt az este:D 3 korulre sikerult hazaernem, a metro ejszakai termeszete miatt megint gyalog:) ennyi ejszakai setalas utan remelem mar kijelenthetem, hogy minden varosi pletykaval ellentetben New York egy biztonsagos hely (bar teszem hozza lehet Harlem kozepen egyedul az ejszakai orak egyikeben lehet nem ezt mondanam:D)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianmaninnewyork.blog.hu/api/trackback/id/tr732443103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása