HTML

hungarianmaninnewyork

Aki idetéved tudni fogja:D

Friss topikok

  • dohbaby: Drága húgomnak még júniusban ennél is kalandosabb volt, dehát ez már csak ilyen ugye. amúgy a hung... (2011.08.23. 14:13) kalandos utunk tortenete:D (es a Papaek meg le sem szalltak)
  • justblaze: Kávés tequila? LEteszteljük majd :D (2010.09.15. 17:06) kilencedik nap
  • el....tuk: Szia Olivér! Vasárnap összefutottam Mamáddal, aki büszkén mesélte, merre jársz, és ajánlotta, hogy... (2010.09.14. 09:48) tizedik nap

Linkblog

zajlik az elet

2011.08.27. 16:37 riddickhun

Sziasztok!

Na bocsi a kis kesesert, csak az elozo blogbejegyzes megirasa ota nagyjabol ez az elso szabad oram...:D szerintem ez azert eleg jol leirja mennyire jol is telik eddig az eletem :) persze az izgalmak az elmult 3 napban sem maradtak el, most kozelit felenk eppen az elmult 50 ev legnagyobb hurrikanja a keleti parton (hala egnek egyelore meg csak kostolgat minket, bar mar minden repulojaratot toroltek a kozelben, NY-ban eppen most allitjak le a metrot, a buszokat, 2 millio embert koltoztettek ki osszesen... mokas kis vasarnapnak nezunk elebe:D), rankhivtak a sulirendorseget egyik este... szoval az unalom veszelye nem nagyon all fent:P

Szerdai napra sok szot nem szeretnek pazarolni, vegigmokaztuk az egeszet, beosztottak mindenkit kisebb csoportokba (a sajatombol 1 ora elteltevel gyors uton leleptem egy masikba, mivel egy hihetetlenul idegesito Kanadain, aki vegig azon hisztizett, hogy mennyivel jobb Kanada, mint az USA es sok kussmano azsiain kivul senki nem volt ott:D), a befogado csoportomban (ami a vegere mar kb csak a mi tarsasagunkbol allt:D) megismerkedtem joadag emberrel (egesz pofas kis letszama van mar a nemzetkozi csapatunknak), kineztem magamnak telot, a legszimpatikusabb bankot, szoval meg valami ertelmeset is sikerult csinalnom:P

Csutortokon a kotelezo bejentkezes utan (mindenkinek regisztralnia kellett a sajat sulijaba az egyetemen belul) lettem teljesen biztos benne hogy igen, tenyleg eszeveszett modon orulok, hogy vegul ide kerultem:D (mar eddig is nagyonnagyon tetszett a varos, az emberek, mindenhol parkok, szeles utak, van elet, van mit csinalnim elkepesztoen elheto lenne az egesz.... ha nem pont egy foldrenges, hurrikan lett volna a heti menu:P)

Eloszor az igazgato tartott egy olyan beszedet, ami tokeletesen osszefoglalja miben masok (es szerintem miert jobbak) az amerikai egyetemek az osszes tobbinel: elmondta, hogy akarkinek akarmi gondja, eszrevetele van az egyetemmel, elmeselnivalo elmenye, akarmilyen otlete, nyugodtan forduljon hozza, rengeteget fogjuk latni setalgatni a campuson a felesegevel meg a kutyajaval.... Tenyleg annyira felfoghatatlanul mas ez a mentalitas :) utana pedig a diakok csinaltak egy olyan laser-showval megbolonditott, tancos-enekes-videos koszontot hogy az allamat eleg csunyan ott hagytam valahol a sorok kozott a szekek alatt:D sajna egyelore a videot nem talaltam meg a videot youtube-on, de ahogy meglesz felrakom valahova!

Estig eltelt az ido, becserkesztem a mar korabban vadaszott telefont (breaking news: en is reszben androidos vagyok mar, egy EVO 4G buszke tulajdonosa:P), kicsit korulneztunk a varosban, elmentunk a suli altal szervezett "ingyen fagyi es bowling" esemenyre, (ne kerdezzetek a ket dolog hogyan fugg ossze :D) keso delutan vegigrohogtuk a felsobbevesek stand-up eloadasat, majd a Hong Kong-i csaj szulei altal vett piaozon megcsapolasara adtuk a fejunket a koleszban:D a fekaliara a legyek, koleszben a zenere az emberek alapon eleg sokan gyultunk ossze ennel is kevesebb ido alatt (hala egnek kicsit paranoias volt a csaj, olyan kockaszekeket vett, amiben rekeszek vannak, ide rejtettek mindent, kesobb ennek koszonhettek, hogy meg GWU-sok:D), raadasul kiderult, hogy az egyik ott velunk Kings-ezo (muhahah, es meg nem is en mutattam nekik:D) gyerek a szomszedom, ennek oromere atbatyogtunk megnezni hogy megerkeztek-e mar a lakotarsaink, (2 darab 2 emberes szoba van osszekotve egy furdoszobaval) es ez volt az este legnagyobb mazlija, egy bo merfolddel:D

Ahogy mentunk ki es kiertunk a kozos szobaba, lattuk hogy a GW police (eleg felelmetesen hangzik:D) tagjai eleg felreerthetetlen modon mennek a szoba fele, ahol eddig voltunk, szoval sprint a sajat szobank fele (sikerult kiforditani a labujjamat:P), hogy ne halljak a telefont amit azonnal megeresztettem a tobbiek fele hogy mindent azonnal el a francba, jonnek a kekek! (vagyis jelen esetben a kanarik, kb olyan szinu az egyenruha:D)

Szerencsere csak a zene miatt szoltak be, a sprite-on kivul nem talaltak semmit, szoval megusztuk....(ket embert pont penteken rugtak ki(!!!!) ivaszat miatt, poppet komolyan veszik a dolgokat) utana azert elegge melypontot ert el a bulizasi index, 2 korul mindenki szepen visszahuzott a szobajaba (en meg a szallodaba, mivel nem sikerult atvinni a takarot, meg tobb ehhez hasonlo, eleg szukseges cuccokat:P)

Pentek-szombatrol majd holnap reggel tudositok, most rohannom kell last-minute bevasarlasokat intezni, papa addig is mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianmaninnewyork.blog.hu/api/trackback/id/tr373184126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása